Om jag längtar :)

Tiden går så fort och imorgon blir min lilla Alvis sju veckor. Whaaaaat? :) Hon är så stor och tycker hon växer i rasande fart nu. :) Ska till bvc igen den sjunde så det ska bli så spännande. Vann en klänning idag på tradera som jag har letat massor efter. En svart tubklänning med massor av paljetter. Nu hoppas vi bara att jag kommer i den så blir jag världens lyckligaste. :) Fysatan i gatan vad jag längtar till den 17 december, då ska jag, Tina, Emilie, Malin och Linda ut och parta. Det ska bli så kuuul!! Längtar så, och det känns lite tröstligt att veta att Linda är i samma situation som mig, vi båda har ju våra små bebisar. Så det kommer inte bara vara jag som lider ;) hehehe<3 Åhh det ska bli så kuuul!!!


Linda skrev ett så gulligt inlägg idag och du gumman!! Vet du?? Jag tänkte och känner exakt samma sak, jag är så himla glad att jag har träffat dig. Du är så himla underbar och jag blir så himla glad av att vara med dig. :) <3 Vi är så lika så det nästan är skrämmande ibland :) Du har verkligen landat fint i mitt lilla hjärta :) Hihi



Alvis Alvis Älskade Alvis..

Var inne och natta Alvis, efter en stund hör jag hur hon smaskar.. Haha Tittar på henne och ser hur hon håller ett stadigt grepp om täcket med båda händerna samtidigt som hon suger för kung och fosterland på täcket. Så söt  och jag kunde inte hålla mig för skratt. Hon är ju för söt. :)


Lördag

Haha satt just och fundera på hur Robin kunde bli så full? Insåg nyss att han har druckit en flarra starkvinsglögg, 2 groggar jägermeister-redbull, 4 öl och en cider. HAHAHAHA inte undra på att han sprang runt och skrek -I flying
Undra hur han kommer må imorgon? :P På tal om det så måste jag hämta ut biljetterna till den 17 december. :) Då ska jag på rajtan tajtan med några vänner. Ska bli jätte kul, fast de redan vrider sig lite i magen om Alvis. Men pappa fungerar också :) Linda, säg till om du vill med?? Du kan låna min pump innan hihihi :)
Sitter och kikar runt på ellos hemsida, dom har 40% rabatt på hela ens beställning. Är så sugen på att beställa kläder till Alvis. :) Hon har ju strl 56 och det är nog inte många veckor kvar innan vi kan testa 62. :) och 62 kommer hon nog ha ett tag, med tanke på att hon är 54 cm nu och kommer snart va 56 och då kan man ju tvjuvstarta med 62 fast de kanske är liiiite för stort och då har hon ju på sig ända till 68 cm innan hon ska gå upp en stl igen.. så då borde jag ju kunna beställa i 62 för hon har ju inte så mycket på den strl. Mest bodys! Hihihi Får se hur det blir med den saken. :)



Alvis bada med pappa. :) Så söööööt jag döööör hihi


Alvina 6 veckor

Hallå, vart tar tiden vägen? Alvis blir sex veckor idag. Helt sjukt vad fort tiden går, men det är så mysigt! Alvis är verkligen det bästa som finns. Dom senaste nätterna har vart jätte jobbiga här hemma. Alvis har inte sovit alls på nätterna, utan är pigg och glad (mesta dels) fram till 5-7 på morgonen. I mellan åt får hon ont i magen, min stackars älskling! <3 Men vet ni vad? Inatt sov hon nästan hela natten, var lite bök mellan 2-4 på morgonen annars sov hon som en stock förutom amningen. Men jag väckte henne strax innan tolv och försökte hålla henne vaken så mycket som möjligt resten av dagen. :) Så nu sover hon som en stock.

Alvis startvikt: 2960
Väger idag:4124

Födelse längd: 49 cm
Längd idag: 54 cm

Hon är så stoor :) Fast ändå liten! Hihi Hon ler mesta dels av sin vakna tid, så himla mysig och charmig. Hon har ju även börjat "prata" och fyfan va sött det låter. :) Hon gör massa ljud samtidigt blir hon så exalterad och glad så hon sprattlar med hela kroppen. Från början kom de mesta dels svaga ljud, men nu kommer det aaaa åååååå stonk aaaaa åååååääää hahaha jätte högt sen ler hon så mycket. :) Lena på bvc sa att hon var väldigt vääääääldigt duktig och tidig av sig. Alvis log massor åt Lena och försökte säga något. :) Hon låg i babygymmet idag och börjar sträcka sig efter sin leksaks häst som hon älskar. Hon log så mycket att jag trode hon skulle spricka. :) Har kort på det!








Alvis äääälskar verkligen den där hästen som jag har hängt på baby gymmet. Man ser hennes arm suddigt för hon slåt mot hästen. haha :) så sjukt söt!




Haha hon ser jätte sur ut :) Alvis fick vara med och handla på maxi idag :)


Banenshus

Vilken mysig dag det har vart idag :) och som vanligt går dagarna så himla fort! Alvis, jag och mamma var på barnenshus idag. Vi köpte massa bodysar (fick 6 stycken för 198kr) som är jätte fina. Köpte i lite större storlekar :) Sen blev det även pingumobil till vagnen och tummen reflexer :) Köpte även en jätte bra leksak som alvis älskar. :) ska visa kort på det sen. :) Inne på M-klädhuset som by the way har så himla söta kläder till bebisar köpte jag två pjamaser i strl 62. :) Hon har redan två likadana i 56 men jag älskar dom så mycket :) Dom kostar 79 kr st och dom är så fina. :) Tror jag har visat dom? ena är nyckelpigepjamasen? fast jag använder den som vanliga kläder också för den är så söt. haha :) Gick även en långpromenad efter att ha sagt hejdå till mamma. :) När vi kom hem blev de tacos rester från igår sen gick vi ut igen för att gå promenad och hyra filmer. :) Kom hem och börja kolla på en av filmerna och som vanligt somnar jag och missar slutet. Robin och Alvis somna också, så vi sov som stockar alla tre i soffan:) Vakna upp vid tio och bärde in Alvis i sängen så fick hon snutta lite innan hon somna om igen :) Alvis är så underbar! <3 Tror hon börjar vakna nu.!!



Tips sökes

Någon som har något bra tips på en bok? Skulle så gärna vilja börja läsa på kvällarna. Så kom med era bästa boktips :) Kan tänka mig det mesta :)


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Hade en jätte bra kväll igår. Det blev en tre rätters och det var så gott! Men gud vad man saknade Alvis. Saknar henne jämt, fast hon finns i närheten. Räcker med att jag inte har henne i min famn så värker hjärtat. Hihi Mamma var så glad över att få ha vart barnvakt. Hon sa flera gånger att det är bara att säga till om vi behöver hjälp. :) Hon är så söt. Mamma kan inte sluta tänka på Alvis. :) Alvis är så himla snäll av sig och alltid så glad. :) Älskar morgon amningen som brukar vara runt nio- tio tiden. :) Hon är alltid vaken en liten stund då så ler hon alltid så himla mycket och det är massa dos i sängen. :) Vet inte vad som har hänt, men från sina vara vaken tio timmars pass till att sova dygnet runt? Hon mest hela tiden <3 Min älskade Alvis! Men va fort tiden går. Alvis har blivit så stark i nacken och hon pratar mer och mer. Eller vad säger man? gör i från sig gulliga ljud. Man dör lite varje gång speciellt när hon ler samtidigt :) Min gulligris!




Alvis sprattlar med ben och armar samtidigt som hon gör i från sig ljud. hihi


Igår blev Alvis 5 veckor






Tiden går så fort. Dessa bilder tog jag vid tre inatt, gissa om pigg bebis? Alvis är så dosi!


Tack Mamma!

När mamma fick höra om att vi skulle ut och äta, så kom hon över med dessa fina smycken igår kväll som hon hade köpt till mig. :) Så himla gulligt!





Tack igen Mami! <3


Upp och ner

Lilla Alvis har ju en upp och ner vändt dyngsrytm. Vilket betyder att hon sover som en stock på dagarna och är klar vaken på nätterna. Från sex på kvällen fram till fyra på morgonen blir det inte långa stunder sömn, Max en halv timme här och där. Har nu äntligen hakat på hennes rytm så vi fyra inatt så såg man hur hon bara blev tröttare och tröttare å till slut somna hon som en stock. Sen haka jag på, och förutom några amningar så gick vi upp halv tre. Ja, vad ska man säga.. :) Skickade ut Alvis, Robin å Tille en timme så jag fick plocka lite i lugn och ro i lägenheten. Det var jätte skönt, hann absolut inte med allt men fick iallafall plocka undan lite. Vid fem tog jag Alvis i vagnen och gick ut på en långpromenad. Tog ett stop på sjukhusets apotek och handla lite behövande. Sen traska vi till sveaplan å handla soppa :) Ikväll har det som vanligt vart massa mys med Alvis. Hon är så himla dosi och vill alltid vara så nära. Ibland skulle hon nog klättra in under ens hud om det var möjligt. :)

Just nu gnyr hon lite brevid mig här i soffan. :) Hon blev inte så glad över att jag la ifrån mig henne en stund.

Åh, imorgon ska mamma och pappa vara barnvakt här hemma ett par timmar, för Robn ska bjuda ut mig på jernberghska. Ska bli så mysig! Vi ska fira att lilla Alvis har kommit till oss. :) sist jag var ute och åt var i sommras. Gud vad tiden har gått fort. :) Minns att vi alltid prata om den här middagen när jag var gravid. Hihi att vi skulle gå ut och fira när hon har kommit. :) Imorgon blir en perfekt dag! Jernberghska <3



Varje dag pirrar det i magen av lycka! <3 Det tar aldrig slut!



Alvis

Åh vad helgen har gått fort, inte för det egentligen spelar någonroll. :) Igår var jag över hos Tina och Robin fick ta hand om Alvina själv, gissa om jag var nervös? ändra mig säkert tusen gånger innan jag gick hemifrån. Var så himla rädd att något skulle hända henne eller att jag inte skulle finnas där och trösta henne när hon är ledsen. Var rädd att Robin inte skulle klara av det. Men tji fick jag! Det gick jätte bra och Alvina hade inte vart så lugn som hon var igår kväll någonsin. Men jag vet ju om att hon är så fäst vid sin pappa. Hon är alltid nöjd i hans famn och lyssnar alltid när hon hör hans röst. Fick ett mms av Robin där Alvis ler och hade skrivit "we are family" haha så söööt :) Hon sov så gott när jag kom hem! Jag var helt chockad, i min värld så är det bara jag som kan ta hand om Alvis. Ingen annan. Men tydligen är pappa lika bra som mamma. <3 Det så himla kul att umgås med vänner och bara sitta å skratta utan att behöva vara "mamma sara" utan bara vara "sara" för en stund :) När jag kom hem kände jag sånt lyckorus, tänk att man kan ha det så bra? Varje dag pirrar det i magen, ni vet när man är så kär att hela kroppen bubblar? så känner jag varje dag, ett lyckorus över att ha Alvis. hihi När jag kom hem kröp jag ner under täcket och sniffa på Alvis tills jag somna. Hon låg i blöja och sov så djupt med händerna upp i vädret hihi


Idag när jag gick in i sovrummet så hörde jag världens smaskande, så ser jag Alvis snuttta på sin lilla tumme och resten av fingrarna spretar åt alla håll. Jag dööör så söööt hon är. :) Där låg och å kikade runt omkring samtidgt som hon smaskade på sin goda lilla tumme. <3




Jag har inte glömt er

Men dagarna går så fort och jag hinner inte skriva och ibland finns bara inte orken. Dom senaste dagarna har vi vart ute mycket med vagnen, gått promenader, haft vänner över och vart på stan. :) Alvina har köpt farsdag present till Robin. :) Har suttit nu och gjort klart en fotobok som jag började med ikväll på fujishemsida. Den blev jäääätte fin :) ska lägga upp kort på den när vi får den hemskickad. :) Blev 60 bilder på 24 sidor, men text och jätte fina mönster :) Får se när Alvis ska somna inatt, just nu byter pappa blöja på henne. Inatt somna hon äntligen vid halv tre (sov från och till korta stunder innan) och vakna vid tio imorse. Hon sov så skönt brevid pappa. :)


¨

Imorgon blir Alvina 1 månad. Gud vad fort tiden går. :)


Det bästa som finns är Alvis

Idag har Alvina och jag vart väldigt effektiva. Eller ja, Alvis sov i vagnen medans jag yrde runt. :) Träffade Linda och hennes fina son Hugo. Alvina är bara 8 dagar äldre vilket är jätte kul. Vi var på stan och jag köpte ÄNTLIGEN ett par höststövlar. Efter det gick vi en lång promenad i över en timme. :) Sen när jag och Alvis var på väg hem, så gick vi och handla. :) Idag blev det chevresallad igen fast med lite pasta i. :) super smarrigt! Efter handlingen på coop rullade vi vidare för att handla toning hos frisören i gamla stan. :) Sen var jag helt slut i bena så vi traska hem. :) Alvis sov så gott så jag hann både plocka lite hemma och laga mat. Robin hade ätit hos mormmor så jag fick gotta i mig salladen själv.:) Efter det så väckte jag faktiskt Alvis för hon sover så himla länge. Hade matat henne vid elva och väckte henne vid fyra/fem för mat. Hon sover som en stock, sen har hon sina pass som hon är vaken. Då blir det lek i babygym, prat och leenden. så himla mysigt! Var nyss inne och titta till henne. Hon sover så gott och det ser så mysigt ut. :) Medans hon har sovit har jag tonat håret. Vilket verkligen behövdes hihi Imorgon ska Linda och jag ut med barnvagnarna igen. :)




Min stolta Mormor. :) Hihi hon var så söt när jag prata med henne efter förlossningen. hon " Sara, jag tänkte på dig hela dagen och kvällen. Jag satt och tog i så jag var helt slut när jag somna"

Haha :) Hon är så genom go och underbar. Hon grät när hon fick höra att Alvis hade kommit ut :)


Alvina min fina!

Blir helt gråtfärdig när jag ser min lilla Alvis. Hon är så himla snäll så det inte är klokt. Har fått in jätte bra rutiner och verkligen lärt mig hur hon fungerar nu. Hon sover fööör bra, blir lite nervös att hon kanske sover för långa perioder? Hennes dygnsrytm är ungefär såhär. Från sex på kvällen brukar hon vara vaken, äter från och till fram till tio på kvällen, där i mellan brukar vi gosa massor och titta på saker. Sen somnar hon oftast med tutten vid tio tiden. Vaknar sedan vid ett-två på natten för nattmål och sover sedan till morgonen, allt mellan 6-9 på morgonen. Helt sjukt? Ibland har hon lite svårt att sova på grund av magen. Men hon skriker inte längre utan gnyr mest. Tröstar henne så gott de går och masserar magen, vilket brukar hjälpa. Min älskling. <3 Hon är ibland väldigt svår att rapa, men brukar nästan lyckas varje gång. :)



Alvinas utvecklig:
Hon ler jätte mycket och ofta :D så man smälter
Hon gör i från sig små ljud medans hon sprattlar med hela kroppen hihi
Hon fokuserar blicken hela tiden, skelar jätte sällan
Lyfter på huvudet

Är så stolt över henne hihi
 


Det tar sig :)



Tre veckor efter, har dock 10 kg kvar! hm


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus