Gravid vecka 22 <3


Barnet

Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

Mamman

Övre delen av livmodern befinner sig nu c:a 2 cm ovanför naveln och du känner dig sannolikt ganska tillfreds och bekväm med graviditeten. Magen är ännu inte så stor att den blir ett irritationsmoment i de dagliga rutinerna, och du kan förmodligen sitta och böja dig utan alltför mycket svårigheter.

De flesta gravida kvinnor har också "vuxit in i graviditeten" - släppt oron och anpassat sin vardag efter graviditeten. Du kan fortfarande böja dig och sitta obehindrat. Tänk på din kroppshållning, så att du inte får besvär med ryggen längre fram. Be din man hjälpa till med att hitta en bra hållning åt dig!

Dina bröst kan eventuellt läcka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med mycket pigment t.ex. vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg att sköta tandhygienen, hormonerna kan påverka ditt tandkött och få det att svullna.


Vilken lång dag!

Detta är nog en av dom längsta dagarna någonsin. Sov max fyra timmar inatt och max en och en halv timme i sträck. Gissa om jag var trött på jobbet? Men jobba med dom bästa så det var bara roligt!
När jag sluta nio timmar senare åkte jag direkt till ikea. Var så himla stort, haha kändes som att det aldrig tog slut. Men hitta några bra grejer till nykomligen i familjen. När jag kom hem vis jag upp alla tusen saker för Robin å han verka nöjd också.

Fick ett paket som han hade köpt till mig. Blev jätte glad!! Passa så himla bra in i vårt glasskåp i hallen. :) Där har vi olia kristaller och smycken från Swarowski. :) Hihi fast känns som denna klassar ut allihopa för den lyser så fint. <3

Tack igen älskling!!!! Så himla glad!!



Nu är jag dunder trött. Skriver mer imorn om vad jag har köpt och vad mina planer är.



Den 27 maj 2011



Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 5 fulla dagar (v20+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 8 okt 2011
Du har 134 dagar kvar till beräknad förlossning.


Tänk va tiden går fort?! Snart har jag min lilla bebis utan för magen istället för innan för. Hihi.
Idag är en mycket bättre dag än igår. Idag känner jag mig glad och motiverad. Ska jobba kväll ikväll och imorn är jag ledig. Då ska mamma, pappa och jag åka å titta på spjälsängen och skötbordet, å då isf köpa dessa :) Ska även visa upp vagnen så får dom säga vad dom tycker. :) Robin verka lita på mig fullt ut, då han ger mig fria händer. Haha han säger att "jag drar in pengarna och du fixar dom rätta babygrejerna" Fast iofs, så skulle jag inte vilja låta Robin bestämma, för då kan det komma hem allt möjligt. haha! Gäller att vara genomtänkt men vad vi ska ha och inte .:)
Fick ju lön igår, så idag blir det att betala räkningar sen köpa babygrejer samt spara undan till vagnen :D

 

Måste hitta! Babykläder!






Har ni sett något sötare? Måste ner på stan och köpa dessa!! Åh hoppas dom finns på lördag på lördag på lördag :) Har tyvärr inte tid innan :( Kommer ha världens finaste sessa i höst!


Förra veckans magbild.



Vecka 19+4 är denna tagen

Är idag på vecka 20+4 haha magen bara dunder växer


Denna bild är tagen samma dag jag fick reda på att jag är gravid..



Hur kunde magen explodera så mycket? Ser ju typ höggravid ut. hmm

Gravhormoner

Idag är ingen rolig dag alls. Känner mig så otroligt nere så det finns inte. Känner att gråten är nära och ingenting tröstar. Vill bara krypa ner under täcket hos Robin, och aldrig mer komma fram. Har absolut ingenting och vara deppig över, antar att det är gravhormoner som spökar. För innerst inne har jag aldrig någonsin vart så lycklig som jag är nu. Tänkte på de igår i bilen, att allt är nästan FÖR bra?! Bara väntar på att något ska hända, för det borde vara förbjudet att vara såhär lycklig. Men så vaknar man upp med dessa känslor helt utan anledning? Vad hände? Kanske för alla mardrömmar jag drömmer om nätterna. Har slutat nämna de för Robin. Han tycker nog det är jobbigt. Men nej, idag är ingen bra dag alls. Hoppas de blir bättre när jag kommer till jobbet! Att detta bara är något förmiddagsdepp. haha :)



Gårdagen

Hade en jätte mysig dag och kväll igår. Först var vi hos Robins mamma och åt fruktsallad å spela poker. Gissa vem som hova in pengarna denna gång? hihi ;) Sen åkte vi hem en sväng och fixa lite innan vi skulle till västerås. :) Blev bjuden på 3 rätters och det var så gott! Dock var restaurangen lite down, pgr av högljudnivå och outbildad personal. Men vad gör det egentligen när man har sin käresta brevid sig? NADA! haha Åt vitlöksbröd med fetsa ost och kantarellsoppa till förrätt. Varmrätt blev grillad entrecote med potatisgratäng och efterätten blev friterad camember mer gräddglass och varmahjortron. SÅGOTT! Tack igen mitt hjärta, jag älskar dig så mycket!



Sponsring, spjälsäng, vagn och skötbord!

Sitter i soffa och kollar på tv. Borde komma igång med städningen men jag drar ut på de. Ovanligt näe? :)
Undrar vad denna dag kommer bjuda på! Önskar att ha en myskväll med Robin, var så längesen. Han sitter ju oftast vid datorn på kvällarna och om han inte får sitta blir han stressad. Men ikväll ska jag nog minnsan säga ifrån. Alla behöver komma bort från sina jobb ibland :) Igår var han snäll och beställde en ny YSL Radiant Touch till mig. Dom är ju dyra men så himla bra :) och det bästa är att vi blir ju sponsrade av alla möjliga saker ju mer han jobbar :) ASBRA! Kan vara allt från smink, parfymer å väskor till tv apparter mobiltelefoner å dyra resor. Dock ligger det mycket slit bakom allt detta, och helt ärligt så är ja så stolt över Robin. Hur duktig han är och vilken envishet och vilja han har. Hoppas verkligen bebisen får dess gener. haha :) Så istället kan jag lägga ut grejer till vårat lilla hjärta i stället! Japp :) Denna månad ska vi köpa säng och skötbord. :) Samt beställa vagnen tror jag :) Detta blir det:










Skötbordet och spjälsängen är från Brio i svart. :)

Vagnen är en Emmaljunga edge duo, funderar på att beställa i den färgen annars vänta och se hur dom nya vagnarna är som kommer ut i början av augusti :)


Bebis grejer









Kläderna är i olika storlekar :) Från 56 och uppåt :)
Köpte laban kläderna själv, resten har mamma köpt hihi
Blöjhinken och babyboxen fick jag från barnenshus tack Annica för hjälpen och Jenny som tipsa om den :)


Gravid vecka 21


 

Barnet

Din bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande. Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen. Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av graviditeten. Bebisen är nu c:a 18 cm lång från huvud till stjärt ca 28 cm från huvud till häl och väger ungefär 300 gram.

 Nu mognar de olika organen. Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern.

I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas. I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.

Mamman

Nu börjar en härlig tid. Magen syns väl, men är inte alltför stor. Illamåendet och tröttheten har ofta gått över Har du oroat dig för missfall så har troligtvis den oron minskat markant vid det här laget. Humöret brukar vara stabilare och diverse småkrämpor du kan drabbas av i slutet av graviditeten har inte börjat än.
Din viktökning ligger troligtvis någonstans mellan fyra och sju kilo. Viktuppgång är individuell. Om du äter näringsriktigt behöver du inte oroa dig för några extra kilon. Ta kontakt med din barnmorska om du behöver kostråd.

En del kvinnor blir mer inåtvända och intresset för omvärlden minskar. Detta beror på att  barnet i magen nu upplevs alltmer som individ och dina tankar, fantasier och önskningar allt oftare rör sig kring barnet.


Namnförslag

Robin är ju helt fast i att den lilla ska heta Alma. Dock är jag själv inte så säker längre. Hihi

Mina namnföslag:

Linnea
Alva
Alicia
Maja
Astrid
Alvina
Alice
Klara


Det finns ju så många fina Namn.

Men tänkt er tillexempel

Alicia Linnea Edlund

Eller

Maja Linnea Edlund

Eller

Alvina Maja Edlund

Det finns ju så många fina namn :)










Graviditets Cravings och krämpor

Många frågar mig just nu om det är något speciellt jag är sugen på.

Svar: Jag har fått ett stort sug av sötsaker eftermaten. Livsfarligt, jag vet! Hihi Men tex glass är nog det populäraste och choklad som jag annars inte gillar. Dock behöver det inte vara mycket, men en liten bit!
Sen är det nog apelsiner och apelsinjuice. Mmm Iskallt. Men detta är inte heller så "galet" utan jag är dock nöjd efter ett glas eller så.
Men det största av allt, som jag nästan har mått dåligt över den senaste veckan är ISKALL mjölk. Mmmmm
Drick ungefär 1-2liter om dagen. :) Haha Trode först det skulle vara farligt då det innehåller A-vitamin. Men sökte om det på nätet och tydligen är det väldigt vanligt att bli galen i mjölk just nu på grund av kalciumet. :) Så nu behöver jag inte ha skuldkänslor varje gång jag dricket ett glas. (läs paket) haha Innan kunde det gå en månad innan jag drack ett glas mjölk. Nu är det ett måste varje frukost! Haha


Så egentligen är det mjölken som jag har fått dille om. Annars är det nog inte så farligt. :)

Tycker hela den här graviditeten är så sjukt smidig. Har inga krämpor alls än så länge, inte ens illamående. Vi gör en lista på vad som har vart jobbigt hittils.

GraviditetsKrämpor under graviditetens gång:
Hurmörsvägningar första veckorna. (stackars Robin)
Hade en vecka som jag mådde illa på kvällen, så fick svårt att äta kvällsmat.
Hade en morgon fruktansvärt ont i magen.
Kan känna VÄLIDIGT sällan lite molandevärk i tjejmagen.
Kan bli lättare ledsen.
Trött på kvällarna så jag somnar fort, dock inget negativt.
Drömmer mardrömmar nästan varje natt
Idagsläget
Ingenting, ibland blir jag lättare trött om jag inte tar mina vitamintabletter och järn.




Positivt från graviditeten
Ingen mens. Hihi
Känner mig otroligt trygg i mig själv
Känner ett starkt lugn
Känner mig så OTROLIGT lycklig! Pirrar i magen och en våg av lycka sköljer över mig titt som tätt.
Håret blir tjockare och finare hy
Kan äntligen somna fort och inte lika lättväckt.
Äter nyttigare och tar vitamintabletter samt järntabl
Jag får min vilja lättare igenom, för jag är faktiskt gravid. haha (Vist Robin? ;)

Kommer säkert på mer sen!





En icke gravid Sara :)







Gravid vecka 20

Är just nu inne i vecka 20 och det känns underbart. Magen är större än någoin och nu kan jag själv faktiskt tycka att jag ser gravid ut och inte tjock. :) Super skönt! Dock är jag lite rädd över hur stor magen egentligen kommer bli? och när mina bröst ska sluta växa. haha Åh tiden går för fort! Alldelse för fort! Mitt punkten i graviditeten har varit och nu är det nedräkning. :) WIE har tydligen enligt BM BF den 8/10 och inte 10/10 som jag fick för mig. Haha






Barnet

Barnet är från huvud till stjärt ungefär lika stort som en honungsmelon. Alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20, sedan ökar skillnaderna.

Fostret får nu det vita fosterfettet som ska skydda huden mot fostervattnet.

Vikt 350 gram.

Mamma

Grattis, nu är halva tiden gången! Nu känner många att fostret rör sig i magen men det kan också dröja ytterligare. Livmodern växer och magen blir större. Ibland kan naveln puta ut. Det är inte farligt. Både den och magen åker tillbaka efter förlossningen. Storleken på magen varierar från kvinna till kvinna. Jämför inte med kompisen som är i samma vecka, det är så olika. Från och med nu växer magen däremot mer regelbundet eftersom barnet koncentrerar sig på att just växa. Måttet ökar med ungefär en centimeter i veckan. Nu behöver du också extra järn i kosten. Järn finns i blodpudding, kött, ärtor och bröd. The, kaffe och mjölk försämrar upptaget av järn medan frukt, grönsaker och rotfrukter förbättrar upptaget. De flesta gravida brukar rekommenderas tillägg av järntabletter från denna vecka. Hör med din barnmorska.

Tvillingar

Om du är tvillingmamma behöver du tänka ännu mer på att äta riktigt och få i dig ett större järntillskott än de som väntar ett barn.

Pappa/partner

De flesta kvinnor och män börjar fundera mer på sin relation till sin egen mamma och pappa. Du kan kanske prata med dina föräldrar eller far- och morföräldrar för att få deras historia. Kanske får du en annan bild av dina nära när du hört deras berättelser. Du kan kanske få svar på frågor och funderingar kring din egen uppväxt.

Hos barnmorskan/kontroller

En del barnmorskemottagningar erbjuder gruppträff för den gravida kvinnan denna vecka. Andra mottagningar kan ha bokat individuellt besök för paret, enskilt för kvinnan eller så kanske inget besök alls är inlagt. Under detta besök brukar inte några speciella undersökningar göras utan syftet är att samtala om hälsotillstånd, graviditetsupplevelse, kroppens förändring, barnet, amning och andra frågor som ni vill diskutera. Oavsett hur mottagningens rutiner ser ut ska du känna att du blivit hörd och du fått svar på dina frågor. Prata med din barnmorska om du inte känner dig nöjd.

Barnets hjärtslag

Från femte eller sjätte månaden kan man uppfatta och räkna barnets hjärtslag genom ett vanligt stetoskop. Det går också att lyssna på hjärtat genom en ultraljudsförstärkare. Det brukar barnmorskan göra vid kontrollerna framöver


Chock över att vara Gravid

Hihi, fick precis en fet smäll av chock över mig. Tänk att jag ska bli mamma? Lilla Sara? Sara som alltid har sagt att hon aldrig någonsin ska skaffa barn. Det har aldrig funnits med i mina tankar. Har aldrig tyckt om barn och har alltid tyckt att mitt liv skulle vara mycket härligare utan. Sen gick åren och sakta men säkert har det krypit upp mer och mer att det faktiskt skulle vara mysigt med en egen liten bebis. :) Men gud, tänk att i höst är jag MAMMA? Jag??? Jag ska ansvara för någon annans liv och uppväxt. Hoppas jag blir en lika bra mamma som min mamma!



Mamma och jag är ute och går en kvällspromenad sommar 2009


Dålig uppdatering

Jag vet, är lite low med uppdateringen. Men blir bättre efter helgen! Sitter här ny duschad och ska ta några pannkakor innan jag kryper ner under täcket. Jobbar imorn till klockan två, sen blir det party här hemma. :) Hemmagjord pizza och snack innan det blir utgång på kvällen. haha ska bli riktigt spännande. Har suttit och bölat halva kvällen för allt jag har på mig så ser jag så tjock ut i. Magen har blivit så stooor. :) Men det ju min lilla älskling där i. haha :)
Måste visa er vad jag har shoppat för fina saker också!!!


Uppdaterar er om hur helgen gick :) Samt tjockis outfiten mohaha

Magbilder

Har inte vart så aktiv på bloggen. Har dom senaste dagarna vart helt slut på energi. Måste verkligen införskaffa mig extra tillskott på järntabletter. Tror det skulle hjälpa en aning! Åh, vädret har vart så himla underbart dom senaste dagarna. Så sukt skönt men svettigt! Haha detta kommer bli en mycket tuff sommar :)




Vecka 18+2 (vecka 19) :)



Haha magen är verkligen rund! hmmm





haha stekigt!




Känns som att ha vittlinne mot vit vägg var ingen smart ide. hahaha


En aktiv dag!

Gud vad jag älskar min lilla älskling! :) Så sjukt att man kan få så starka känslor för något man endast har sätt genom en dataskärm. hihi Hon har haft en riktigt aktiv morgon och känner buffar till och från hela tiden. Hon tog nog igen sig från igår :) Då det var knäpptyst mesta dels underdagen. <3



Gravid och sugen på sötsaker!!

Har precis ätit en jättegod middag. Blev pepparbiff med kantarellsås och färskpotatis med sparris,rädisor och tomater, samt lite annat smått och gott till. Blev så mätt men jag tror Alma blev gladast för hon har vänt sig nu och jäklar vad hon snurrar å buffar i magen :) Myyys Haha varje gång Robin ska känna på magen så är hon så stilla. Sen så fort handen försvinner kör hon igång. :) Jag bara myser av känslan :) Nu är grabbarna iväg och hyr några filmer till ikväll samt köper denna glass till mig. :) Är så sugen på söta saker, speciellt glass. Mmmm :)
Vägde mig idag, enligt svärmormors våg så har jag bara gått upp 300gram sen inskrivningen? undra om detta verkligen kan stämma. haha




Min fina lilla flicka :)

Åh va spänd jag var innan idag. Satt i väntrummet utan för förlossningen och bara vänta på att någon skulle komma och ropa upp mitt namn. :) Gissa om jag flög upp när jag hörde det? Hihi
Fick lägga mig på en säng och ha en stor dataskärm framför mig. :) Robin satt brevid och sen mamma. :) Vi gick igenom alla delar och mätte å titta. :) Är beräknad till den 10/10 blev fram flyttad en dag :) Så tydligen går jag in i vecka 19 på måndag va? är nu i vecka 17+4 (vecka18) Så varje måndag när en ny vecka startar är det också den vecka jag går i. :) Nästa vecka är det ju vecka 19! så perfekt!
Hon kikade efter för att se kön och det var en liten flicka. :) Fick se tre raka vita streck som visar att det är en tjej :D Dock sa hon innan vi gick att det är aldrig 100% haha :) Men har ju haft en känsla hela tiden av att det ligger en liten kicka där i. Så skumt, har aldrig riktigt trott på de där om att man kan "känna" kön. men har ju alltid sagt att en pojke skulle vara dost. Sen när veckorna gick i graviditeten så har känslan bara kommit. Det är en flicka, kunde inte ens föreställa mig att jag hade en pojke i magen. :) Så rätt jag kände!!!






Min lilla snutta som har handen på kinden :) det är underarmen som är brevid huvudet :) (texten syns dåligt)






Här är en bild på sidan profil av huvudet :) Hon har handen för munnen. snuttar väl på fingarana :) hihi


The big day!

Åh gissa om jag är nervös idag?? Är super nervös! Håller på och tvättar lite nu och ska springa iväg å sola lite. Sen blir det dusch och frukost från janelings (vi köper bröd därifrån) innan jag ska hälla i mig massor med vatten. haha Sen blir det att hämta upp mamma och åka till förlossningen! Seriöst jag dör en smula? ser framför mig hur dom säkert kommer hitta massor av fel eller till och med att bebisen har försvunnit! Haha nej men allvarligt! *ryser*


Jag är jätte nervös! Vill veta könet så hoppas verkligen dom kan se det!
¨
Magen har ju iallafall vuxit?



Innan och igår kväll dock var magen väldigt svullen haha



Ny Mammajacka från P.O.P och världens snyggaste halsband!

Har slagit sak i saken och köpt en ny mamma jacka från P.O.P. Den är svart och jag älskar den. Så himla perfekt nu under vår/sommar/hösten. Den är vatten och vindtät, samt att reglerbar vid magen. Så himla värt att köpa! Kommer kunna använda den nu fram till oktober. :) Sena kalla sommarkvällar, regndagar och när hösten börjar smyga sig på :) Kan ju inte längre stänga mina jackor eller jo de kan ja. Men det gör så ont efter som dom sitter så tajt. :)

Sen köpte jag även ett nytt halsband. :) Den känns party och kan nog piffa upp det mesta tråkiga inomklädväg. Blir snyggt till svart :)


Vad tycker ni?







Mycket nöjd!


Utbjuden på resturang!


Idag har dagen gått så fort! Var iväg och jobba till klockan fem, sen kom Robin och hämta upp mig utan för jobbet. Var jätte hungrig och gissa vad? Robin bjuder ut mig till sju rum och kök i strägnäs. Åh det är så god mat där och riktigt mysigt. :)Åt trerätters. Hihi

Förrätt: Vitlöksbröd med krämigt vitlökssmör
Varmrätt: Plankstek
Efterrätt: Glass med choklad och hallon med brända mandlar

Mmm Till det en iskall cola!! Åh det var så gott!!









Min älskling






Gravid vecka 19



 

Går in i vecka 19 om två dagar :)





Du har en snabbare ämnesomsättning och en ökad blodmängd i kroppen, det kan ha en positiv inverkan på ditt hår och dina naglar. Hos vissa gravida kvinnor kan de höga östrogenhalterna ibland påverka huden i ansiktet. Fenomenet kallas kloasma och uppträder hos ljushyade som mörka fläckar och mörkhyade som ljusa. När hormonhalterna sjunker bleknar oftast fläckarna. Om du solar kan fläckarna i ansiktet förstärkas. Använd ett bra solskydd.

Det kan snart vara aktuellt med järntillskott, de allra flesta gravida kvinnor behöver järntillskott från och med den 20:e graviditetsveckan. Läs mer om järntillskott.

 
 

Barnet är 13-15cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 280g. Det börjar nu få anlag till de permanenta tänderna under de redan klara mjölktänderna. Talg från barnets talgkörtlar blandar sig med hudceller och bildar fosterfett/vernix. Fosterfettet skapar en vattentät barriär som hindrar barnets hud från att bli uppblött i fostervattnet. Nerverna i barnets kropp täcks med myelin, ett fett ämne som isolerar och möjliggör det snabba, friktionsfria utbyte av information som krävs för att en människa ska kunna koordinera och balansera sina rörelser harmoniskt. I tarmkanalen börjar magsafter produceras, de hjälper till att absorbera fostervatten och föra det vidare till njurarna. Där filtreras och renas det för att sedan utsöndras igen till fostervatten.


Graviditeten inifrån: Vecka 15-20



http://se.babycenter.com/video/pregnancy/weeks-15-to-20-pregnancy/




Åh va fort tiden går. :)

Imorgon är det RUL, ska bli så spännande! 13:30 då smäller det :D





skål! Haha

En bild från F12 i stockholm. :)
Åh det var ett underbart minne. Åkte upp och åt 9 rättersmeny och drack olika viner som var anpassade till varje rätt.
På bilden sitter jag med ett glas champange som tog innan vi börja äta. :) Haha gissa om man blev lite rund om fötterna! haha efter det åkte vi till solvalla och spela på trav. :) Jag vann som vanligt! Sen åkte vi hem, efter en kväll som blev impulsiv men så lyckad! Var i somras :) Då jag var blond hihi Funderar på att göra fler slingor? och satsa på att bli lite små blond igen? det är ju fint :)  Oj va jag segla iväg i detta inlägg. :)

Knuffar och buffar

Knuffar, buffar och kullebyttor!
Idag är det inget snack om saken. Det måste vara bebisen som håller på där inne. Har känt från och till hela förmiddagen. Fnissar lite för mig själv, för känslan är så konstig. Gick in och la mig brevid Robin en stund och jäääklar va det höll på där inne. Skratta högt och ryckte till i mellan åt för det är sån skum känsla. :) Robin la handen på magen och sa hela tiden -där kom en - å där kom en till
Haha dock inte så starka för honom. Men det måste ju vara bebisen? Sen när jag gick upp nån min sen la mg igen, då var det som bortblåst. Låg och verkligen vänta på att det skulle komma tillbaka. men nej nej hon ligger väl och sparkar i ryggen nu, eller så somna någon gott. :)



En bild från förra året :) Åh blir sugen på att bli mörkhårig igen.


Gravid mage vecka 18

Hihi blev inspirerad av en annan tjej som också ska ha barn två veckor efter mig. Hon hade tagit en bild på magen när hon ligger ner på morgonen. Dock är min bild inte tagen på morgonen. Men var tvungen att titta för jag känner ju att det är en kula där nere. Men att kulan syntes så här mycket! haha :)



Det är inte så lätt att fota ensam. Men det gick ju :) En sån söt liten kula, tänk att det är en liten mini bebis där i som håller på och boxas lite med mig. Hihi


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus