Julpynt

Gud vad dagarna går fort, kanske för jag går upp tre fyra på eftermiddagen? haha Har tvättat tvättat och tvättat sjukt drygt men skönt att ha det gjort. =) Tog en längre promenad till solfuxen och sola, begav mig sedan till min mor. Haha hon är så galen och har julpyntat hela lägenheten och har ändå typ 3/4 kvar att sätta upp.Hon är verkligen galen när det kommer till julen, allt bytas ut och då menar jag allt! ska visa er bilder senare :) Tog hem lite julpynt till mig och baby. haha får se vad han kommer säga men personligen tycker jag det är super mysigt <3 Imorgon kommer han heeeem och då blir jag äntligen hel igen! För gud vad jag har saknat han, första dagen gick jag runt gråt färdig hela tiden. Haha Men idag känns det super. :) Lyssnar på musik nu och plockar i lägenheten. ska fixa lite med hans present sen se gooossip girl! <3 myyys

Hör av mig senare :)


Nyår

Kan inte dagarna springa fram så det blir ett nytt år och vi går mot sommaren. Visserligen tycker jag julen och allt är jätte mysigt men ändå. Vill ha sommar. . måste nog säga att sommaren 2010 har vart den bästa hittils. Haha har hänt många galna roliga grejer. :) Gotland under stockholms veckan, Babys farmor och farfars sommar stuga <3, Ibiza, stockholms resorna, alla trav resor, alla ute kvällar, alla utflykter!! Påtal om utflykter så har vi nu bestämt vad vi ska göra på nyår! Haha har sprungit och tjatat om att jag verkligen vill hitta på någonting själv med R och inte massa folk, fester osv. Vill göra något själva och fira in det nya året. Så nu är det bokat två nätter på grand hotel den 31-2 januari! Åh ska bli så myigt!! Massa pussar på nyår alltså vad kan gå fel? =) Haha minns ett år när jag jobba på natten, det var tider det. :) men vad gör man inte för ett jobb som man älskar??

Gud vad jag svävar runt i mitt inlägg men iaf :) Hihi

Åh måste hitta en fin nyårs klänning! :) Har hittat en ev två som jag kan tänka mig. :) Får se får se...





Jag på F12!!


Jag älskar DIG DIG DIG DIG DIG DIG!!!!!


 
 <3


Saknar

Baby har åkt till stockholm och kan inte hjälpa att sakna honom. Det sjuka är att vi är ju verkligen jämt jäämt jääämt.. Vi har inte sovit i från varanndra på ett halvår och jag kan inte njuta av ensamheten fullt ut fast han snart kommer tillbaka? haha va skön jag är alltså :) Men vad ska man göra? Just nu har jag städat lite i lägenheten, kan ju ändå hålla på lite jobbar ju natt morn så. :)




saknar dig!!!

En bild från i sommras. Vi ligger på en brygga faktiskt hos babys farmor och farfar, var riktigt mysigt och lyssna på vattnet en varm sommarnatt! Gud vad jag vill ha sommar!!

Stockholm, BabyJ, Jedi mind tricks och Berns..

Hahaha kan verkligen inte sluta skratta åt det senaste dygnet som verkligen har vart helt sjukt. Vi som skulle ta det "lugnt", kan säga att det blev allt annat än en lugn natt! :) Ni kommer få läsa om den nu, hihi!

Det började med att vi kom till strandshotell ute på nybrokajen vid tre. Vi slänge in grejerna på rummet för att sedan gå ner och käka i deras lobby. Vilket blev Risotto och en ostburgare, som by the way var skitstark!
Vi tog en varsin drink och prata om vad natten skulle erbjuda oss. Haha Tur att vi inte viste det då :)

Efter en stund gick vid ner till Bo bergrens för Baby ville kolla på Hublot klockor. Dom var jätte fina fast om jag ska vara ärlig så gillar jag faktiskt den han har mest! :)



Sorry för att bilderna är ganska kassa men min mobil är inte den bästa. (Experia pro)

Vilken sjuk affär det var, med säkerhets dörrar och grejer, vi blev sedan hänvisade till en annan affär där dom kunde värdera älsklingens klocka. Haha när vi skulle in där så måste man larma för att dom ska öppna dörren, baby kommer in och jag fastnar mellan två dörrar hur länge som helst. Satt där och prata en stund men en kille, så vi ska ev tillbaka på måndag och lämna in den.. Tar tydligen en vecka.

Sen gick vi till Nk och Baby från ingenstans säger att vi ska gå upp till Champangebaren och ta ett glas Champange. Haha först tacka ja nej, men vilken tur att han redan var påväg upp för gud va mysigt det var!! Verkligen något att rekommendera om du är i stockholm. Vi tog två olika champange drinkar sen jordgubbar med choklad! Satt däroch prata tog bilder och pussades!!








Nöjd! haha :)

Efter det gick vi runt på NK och jag hitta ett par super fina skinnhandskar sen ville baby gå till Louis vuitton, Gucci och Nathalie shutterman. Vilka sjuka priser det är på grejerna, hitta en liten tröja för 7000??? haha Baby hitta ett par skor från YSL som verkligen var skitsnygga! Sen köpte han två ljus som luktar super gott men KOSTA!





Jag trode han skämta först om ljusen??!!



Men dom ska brinna i över 300timmar så då får dom räcka ett tag :)
Har tänt ett av dom nu och det luktar verkligen super gott!

Klockan drog i väg och var runt sju så vi gick till Berns för att käka och dricka lite innan Konserten vi skulle på me Jedi Mind Tricks. (Babys stooora idoler)

Vi käka massa olika små rätter och en rätt som vi beställde in såg ut som en grön liten prutt. haha Drack några glas Champange och drinkar. Mums :) Sen blev det party party, vi sprang tillbaka till hotellet 50 m från Berns där vi kasta in grejerna beställde taxi och gick ner och beställde en drink. Haha när killen i baren börja blanda drinken stod taxi chaffören brevid oss. hahaså vi fick hälla i oss drinken och springa till bilen. (sressade stockholmare)






Haha den lilla grööönnaaa

När vi väl kom fram till nattklubben så hade redan Jedi hunnit börja köra, så baby sprang beställde dricka och jag köpte en super fin Tshirt till han :D Som jag dock hade på mig under kvällen haha
Vi trängde oss längst fram och stod och vråla och sjöng som aldrig förr. (jag låsades sjunga med) haha
Efter en stund ville ja gå bort från trängseln så jag gick å köpte en ny drink och kika rut lite. när det var slut så hittar jag baby köra rundpinigs med massa gubbar! hahahaha så sjukt kul. Han berätta att han tagit kort tillsammans med Vinnie paz och de ville såklart jag med så jag sprang bort till scen men det stod massor av vakter där. så ser jag BabyJ en känd bloggare och DJ så han släppte in mig och så tog baby kort på han och mig. Sen fråga han om jag ville med backstage och tag kort med Vinnie paz? Jaaaaaa!!!!! Haha så baby fick vänta på scen och sen gå in efter mig. så vi tog massor av bilder sen sprang jag tillbaka och hämta baby. så han stod och snacka massor med Vinnie paz! Gissa om han var glad!!! Kändes så himla kul att jag lyckades få bak oss :D
Men sen stack vi haha hitta en taxi precis utan för dörrn så vi hoppa in i den och åkte till berns. Där vi dansa loss och drack :D så himla kul! Haha sen hade vi efterfest på hotellet! Folk måste ha trott att vi säkert var 20pers där inne men det var bara jag och baby, som sjöng, ringde folk och garva rakt ut! haha kan inte sluta skratta baby satt och ringde room service och beställde massa mat. Haha jag springer runt i ett linne och trosor, helt plötsligt kommer han in med maten och baby släcker lampan för att han inte ville att jag skulle stå där. hahahahaha så snubben vacklar fram i mörkret!! hahahahaha så sjukt kul!! sen när han drog då kom jag på coooollaaaaan!! Viktigaste av allt, så jag ringer room servcie och babblar om kalla drickor cola fanta ja allt. han ba- Har du kollat minibaren? mitt svar-ärl de den under tvn? hahahahaahhah sen la ja på. han måste ju tro jag var helt väck!! Men där fanns det ju cola fanta allt :D hahaha

Vakna sju på morgonen och kunde inte sluta skratta åt kvällen, den kanske inte låter så rolig såhär men fyfan va sjuk den var!! hade så himla roligt!!!


Jag och BabyJ



Jag och Vinnie paz hahahahahah det roliga var att nu när baby kolla på sin bild han tog med han och Vinnie paz så visar det sig att han har fotat sig själv med någon helt annan!! hahahahahahaha snacka om roligt!! ingen aning vem snubbe var!! Baby ba- fan ja stod ju och snacka med han som om han var vinnie paz! hahaha



Haha Observera vart baby åt sin Tomatsoppa! hahahahahahahhahahahahhahahah





Vår fina utsikt!!!

Haha kan verkligen inte sluta skratta gud vilken rolig resa!! vill göra om :D



Bildbomb






Jag trivs nog bäst som brunett? eller va säger ni? :)


Vilket hotell i stockholm?

Kan inte bestämma mig vilket hotell, Grand, Stureplan eller Berns?? Hmm


Sitter och kollar runt på olika rum..







hmmmmmm
tips?

Stockholm

Haha dagen börja som vanligt med att jag skulle vakna tidigt.. lyckades komma upp vi två.. pinsamt JAGVET! haha men Robin och jag är ju vakna till typ sju på morgonen.. iaf jag, han kan ju alltid somna på en sekund medans en annan är stressad så jag knappt kan somna..
Pappa kom och lämna flyttkartonger idag, fyra stycken. Haha jag kan inte hjälpa det men gud vad det smärtar att packa ihop min lägenhet. :( Det enda fina jag någonsin har haft som jag har vart riktigt nöjd med. Men nu gäller det bara att hitta något finare, om jag redan inte har gjort det? ;)

Var på stan en sväng och köpte lite smink , Robin ringde mitt i allt kaos och fråga om vi skulle äta på Jerhnbergska!! Gissa om jag blev glad? :D Så efter stan så knalla ja dit och drack gott å käka gott :)
Åkte sen hem så la vi oss en stund och prata å myste, en riktigt bra dag! Nu har äntligen Robin fått slagit sig ner på bland borden så nu är väl hans kväll optimal? haha :)

Nej nu ska jag leta hotell tills imorn, ska ju till stockholm och dricka drinkar, käka middag, se konserten sen myyyyssaaa på hotellet! Haha Robin vill att vi ska komma i väg tidigt helst vi halv två? Lycka till säger ja :) Fast ska försöka gå upp tidigt då ja vill klippa lugg! Uhh spännande :) Funderar på att bo på Berns? va tror ni om de? Robin vill iaf käka middag där på kvällen :D





Packningen har börjat..



min utsikt. :)





Haha bilderna är ju så kassa men detta var min förätt, Chevrebollar med honug å citron
Bobin tog Kaantarell soppa och hans vän skagentoast



"Klart Sara ska ha pepparstek" hihi (mya)




Dagens smink, Mascara, Id solpuder och en Eyeliner.. fick med en test parfym. :)


SMS-inlägg

mms_img26226 (MMS)


Stjärnor

Vaknade vid ett av att jag ville dricka upp en hel sjö så törstig jag va :) I wonder why? haha
Var riktigt kul igår natt, satt och spela musik och hade det riktigt skoj!

Nu kom jag precis hem efter en bilsväng. vi åkte ut mot kjula för jag skulle visa Robin lilla och stora karlavagnen. Killen har aldrig sätt dom, så vi stod där i mörkret och stirra rakt upp bland stjärnorna. Lite läskigt med bilen bara för vi fick sladd titt som tätt.. Men som butlern sa till oss - Ja det är ju en kleemaaan hahaha :)


Imorn ska ja försöka att inte sova bort hela dagen utan ska ner på stan och handla nytt smink. Behöver mascara, solpuder och eyeliner. :) Funderar på och kika efter en halsduk och mössa med :D kanske skinnhandskar? får se, bara ja inte sover bort dagen. skaplig ångest! men vi arbetar ju nattetid. I helgen jobbar jag fredag lördag och söndag natt :D

Nej kanske ska börja laga middag nu :)

Bareev sitter och grindar som aldrig förr. <3 Känns så himla skönt att han har börjat blivit glad igen!!



Kärlek

jag ääälskar min älsklings Robin så himla mycket!!! <3

Nu börjar han nog bli vinstmätt och rödvinet är slut. hihi så ska strax gå till sängs med massage och desperate housewives! :) Mummms Boobin hihi min lilla tötis!!





hahaha ja och min bästavän daniel, han är singel brudar ;)

Dikt från Bareev

Tårarna kan inte sluta rinna, hihi!! Vilken sötis dikt hanskrev. :) mycket lyckad! Ett mvg till Bareev!

Julpynt!



Det ser faktiskt mycket finare ut live. :) så himla mysigt!







Pokernight!

Min älskling spelar poker för fulla muggar! hör både"där fick du" "ja nu lämna du bordet" "mohahahahaa" "älskling kom och kolla" haha med andra ord går det väldigt bra för min baby!!
själv har jag vinkväll med mig själv. haha skrattar för mig själv,lite kul är det faktiskt. :) lyssnar på musik och skrattar läppen av mig! jobbar ju nästan varje helg så måste passa på :)  Älsklingen och jag har verkligen vänt upp och ner på dygnet, haha! Vi vaknar typ fem på eftermiddagen?? hur normalt är det? me vi båda jobbar natt så det är inte så konstigt. :) haha

På torsdag ska vi til stockholm, ska bli så himla roligt! Hotell och drinkar!! Aj lajk! Jedi minds tricks ska uppträda på strand! Yeeeeee


wiohoooow :D


haha jag måste ha världens sötaste kille, satt och ropa ut att jag ville ha en dikt skriven från hans hjärta... gissa vad sötnosen gör just nu samtidigt som han spelar poker? soulmate <3 :D nej nej inte framtvingat ;) haha

Älskar bobin, älskar hans familj och min!! <3 <3




hahaha sötnosen!



Hitta en gammal bld på tillemannen! Är han inte för söt? haha lilla ängeln, med sin fina scarf! :)

framtiden

Idag sa jag upp min lägenhet och det känns jätte bra men samtidigt är jag jätte rädd! haha men har ju inte sovit hemma på sex månader så :) Men man får vara lite rädd nu när det är mycket nytt som händer! Ett nytt kapitel börjar och ska bli riktigt spännande å se vart det slutar. jag tror det blir bra, jag VET att det kommer bli bra! :)







<3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus